Sarmalute cu seminte de floarea soarelui

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 8188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 100 gr soia granule
  • 200 gr orez
  • 100 gr seminte floarea soarelui
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 100 ml ulei
  • ulei , sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu seminte de floarea soarelui:

- inmoi soia 30 min. in apa fierbinte cu sare

- calesti ceapa in ulei si putina apa, adaugi orezul, semintele, soia scursa de apa, sare si piper dupa gust si verdeata tocata

- se mai lasa putin pe foc amestecandu-se bine

- infasuram sarmalele in frunzele de varza

- asezam sarmalele in oala pe un strat de frunze de varza tocate presarat cu putin cimbru si peste sarmale punem pasta de rosii dizolvata in putina apa

- umplem oala cu apa fiarta cat sa acopere sarmalele

- le fierbem la foc mic 1 ora apoi le dam 10-15 min la cuptor la foc mai tare sa se rumeneasca frumos pe deasupra

Se servesc cu mamaliguta sau paine si un ardei iute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie rapida de fasole manastireasca