Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
- inmoi soia 30 min. in apa fierbinte cu sare
- calesti ceapa in ulei si putina apa, adaugi orezul, semintele, soia scursa de apa, sare si piper dupa gust si verdeata tocata
- se mai lasa putin pe foc amestecandu-se bine
- infasuram sarmalele in frunzele de varza
- asezam sarmalele in oala pe un strat de frunze de varza tocate presarat cu putin cimbru si peste sarmale punem pasta de rosii dizolvata in putina apa
- umplem oala cu apa fiarta cat sa acopere sarmalele
- le fierbem la foc mic 1 ora apoi le dam 10-15 min la cuptor la foc mai tare sa se rumeneasca frumos pe deasupra
Se servesc cu mamaliguta sau paine si un ardei iute!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult